Tarieven

De tarieven zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) landelijk vastgesteld en gelden per 1 januari 2016. Deze zijn op de website van het NZA gepubliceerd.In tariefbeschikkingen staan de tarieven en bijbehorende prestaties (activiteiten en verrichtingen) die een zorgaanbieder in rekening kan brengen.

Prestaties

Prestaties zijn de activiteiten en verrichtingen die een zorgaanbieder in rekening kan brengen. Bij vrije prijzen stelt de NZa geen tarieven, maar prestaties vast. Deze prestaties staan in een prestatiebeschikking.

Voor details kunt u de onderstaande link openen.

https://www.nza.nl/regelgeving/tarieven/tarieven-en-prestaties-mondzorg/tarieven-en-prestaties-tandheelkundige-zorg/

Mocht u vragen over uw rekening hebben, dan kunnen wij deze natuurlijk voor u beantwoorden. Ook kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP-lijn), telefonisch bereikbaar onder nummer  0900-2025012   ( € 0.25 per minuut), bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 t/m 16.30 (maandagmiddag gesloten).

Wij sturen de nota (acceptgiro) naar u op. U kunt deze nota aan ons voldoen. Wanneer u de nota naar uw verzekering opstuurt, krijgt u een vergoeding conform de polisvoorwaarden van uw verzekering. Wij declareren niet rechtstreeks aan uw verzekeraar. Zo is de nota transparant voor u. Wij hanteren de Medicas betalingsvoorwaarden. Deze zijn ook vindbaar op http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden. 

Klachtenregeling:

Heeft u een klacht? Neem dan contact op met de praktijk. De praktijk is aangesloten bij de KNMT, eventuele klachten worden behandeld met behulp van de KNMT klachtenservice:

https://www.knmt.nl/patienten/help-ik-heb-een-klacht
© Aart Visser 2017